Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

(Βίντεο) Μια ανατροπή ... υπό σιγήν ιχθύος;

 

Στην παρακάτω εκπομπή αναδεικνύεται ένα θέμα το οποίο μας έκανε τρομερή εντύπωση και δημιούργησε καταρχήν το ερώτημα: για ποιον λόγο δεν ακούγεται από τα ΜΜΕ, όταν μάλιστα, όπως φαίνεται να δίνει λύση σε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας;;


Ο  λόγος για το τεράστιο ιδιοκτησιακό ζήτημα που έχουν δημιουργήσει οι "δασικοί χάρτες", σύμφωνα με τους οποίους, χορτολιβαδικές περιοχές και βοσκότοποι, τεράστιες εκτάσεις αγροτικής γης χαρακτηρίζονται "δάση" και περνάνε στην κυριότητα του "δημοσίου" , ξεσηκώνοντας κύματα αντιδράσεων, ειδικά για όσους είχαν αποκτήσει την γη πριν το 1946, που σημαίνει δεν έχουν τίτλους στα χέρια τους για να αποδείξουν ότι έχουν την κυριότητα των εκτάσεων τους.Αλλά όπως θα διαπιστώσουμε και παρακάτω με ένα παράδειγμα που μας δίνει η καλεσμένη μας κ. Ντάσιου, ακόμα και αν έχεις όλα τα διαπιστευτήρια που αποδεικνύουν ότι είσαι ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης έκτασης που χαρακτηρίστηκε "δασική", πάλι μπορεί να την χάσεις και να μην βρεις το δίκαιο σου πουθενά!
Πανελλαδικά έχουν υποβληθεί συνολικά 428.612  αιτήματα διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων και αντιρρήσεις και μέχρι το 2020 είχαν εξεταστεί από τις παλιές Επιτροπές Εξέτασης Αντιρρήσεων, 24.905 αιτήματα (για τις προγενέστερες αναρτήσεις), με αποτέλεσμα μέχρι τις 30.07.2022 να έχουν εκδοθεί συνολικά μόνο 19.800 αποφάσεις.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά... στις 15 Φεβρουαρίου 2023 βγαίνει ένα κείμενο οδηγιών, μια εγκύκλιο από τον Γ. Γραμματέα Δασών του Υπουργείου βάσει νόμου που υπήρχε ήδη από το 2022 την οποία προωθεί και στις αρμόδιες επιτροπές που ανατρέπει όλη την κατάσταση! 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 : ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ


"... Ο νόμος είναι ο 4915/2022 άρθρο 93 και έχει αναδρομική ισχύ... και η οδηγία δεν είναι τίποτα άλλο από την εφαρμογή του νόμου που υφίσταται εδώ και έναν χρόνο... μιλάει για ότι το δημόσιο πλέον, αν δεν έχει αυτό τίτλους, δεν μπορεί να διεκδικεί την περιουσία των ιδιοκτητών...Είναι περίοδος προεκλογική και βλέπουμε τώρα να βγαίνει αυτή η οδηγία και να αναδεικνύεται ο νόμος... δεν γνωρίζουμε βέβαια τις συνθήκες με τις οποίες οι πολίτες που τόσα χρόνια είχαν περάσει κι από δικαστικές αίθουσες, είχαν ήδη πληρώσει πολλά χρήματα, πώς τώρα θα μπορέσει όλο αυτό να λειτουργήσει...αυτό συμβαίνει ως συνήθως, όταν ο πολίτης θέλει να διεκδικήσει το δίκαιο του... αναγκάζεται να πληρώνει πάρα πολλά χρήματα από την τσέπη του και δεν ξέρουμε τώρα πώς θα γίνει αυτό..." αναρωτιέται  η κ. Ντάσιου και μας επισημαίνει το εξής: "... Υπάρχει όμως και  μια άλλη παράμετρος που ήθελα να την θίξουμε ... την δύναμη των πολλών... έγιναν 500.000 αιτήματα και ενστάσεις... ένας μεγάλος αριθμός και αν το συνδέσουμε προεκλογικά και μιλώντας για οικογένειες που βρίσκονται πίσω από αυτά τα αιτήματα... μιλάμε για πολλούς ψήφους..."

Είμαστε συνηθισμένοι στα προεκλογικά φούμαρα και στις φρούδες ψεύτικες υποσχέσεις των κομμάτων και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι άλλα τάζουν στα λόγια και άλλα κάνουν στην πράξη, με νόμους που  προωθούν εταιρικά - τραπεζικά συμφέροντα και ημετέρους, ενώ ο  ίδιος ο Έλληνας πολίτης διώκεται μέσα στην ίδια του την χώρα,  αφαιμάζεται και να αφανίζεται.

Εδώ όμως εμμένει το αρχικό μας ερώτημα... γιατί μπορεί να είναι ένα προεκλογικό τερτίπι... αλλά γιατί δεν ακούγεται από κανένα ΜΜΕ, από κανέναν πολιτικό, από κανέναν "ειδήμονα" από αυτούς που έχουν πάρει εργολαβικά την ... "ενημέρωση" μας;

 Δεν θα έπρεπε ήδη να το έχουν κάνει "σημαία" αφού στην ουσία είναι μια ευνοϊκή εξέλιξη για τους ίδιους τους πολίτες που δίνουν μάχες όλο αυτόν τον καιρό;; 

" ...Θα δούμε, γιατί δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει τελικά... αλλά έχουμε δει πάρα πολλές φορές να βγαίνουν φωτογραφικοί νόμοι, φωτογραφικές διατάξεις και οδηγίες για να εξυπηρετήσουν κάποιους... δηλαδή όσους γνωρίζουν... κι αύριο μπορεί να αλλάξει... ειδικά τα τελευταία 30-40 χρόνια, κάθε 4-5 χρόνια, η εκάστοτε κυβέρνηση, ακόμα και αν κυβερνήσει ξανά η ίδια αλλάζει τον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό και αλλάζουν όλα...ένας νόμος που μπορεί να ψηφιστεί και με τις τροποποιήσεις που γίνονται, σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να είναι ένας τελείως διαφορετικός νόμος... άρα δεν γνωρίζουμε... δεν είμαστε σίγουροι και δεν νιώθουμε ασφάλεια πουθενά ως πολίτες..." καταλήγει η κ. Ντάσιου
Και ποιον εξυπηρετεί όλο αυτό το χάος  που επικρατεί; 
Σίγουρα όχι τον πολίτη, αλλά τα συμφέροντα, τις εταιρίες και όλους όσους κάνουν μπίζνες στην πλάτη μας, όλα αυτά τα χρόνια.

Αλλά δεν θα μείνουμε στις διαπιστώσεις, γιατί και από αυτές... χορτάσαμε! Θέλουμε δίκαιες λύσεις που να διαμορφώσουν ένα περιβάλλον υγιές και ασφαλές  με ξεκάθαρους νόμους και κανόνες για όλους μας που μας οδηγούν συλλογικά σε πορεία ανέλιξης και όχι καταστροφής.

Η κ. Ντάσιου είναι ξεκάθαρη: "... Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει έναν τεράστιο σχεδιασμό, ειδικά με το "Πρόγραμμα Ελλάς" που είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα το οποίο έχει να κάνει με την χρηματοδότηση από τα παγκόσμια ταμεία, αλλά και τα έργα που σχεδιάζονται να γίνουν στην Ελλάδα, τα οποία είναι αλληλένδετα... γιατί για να μπορέσει να έρθει η χρηματοδότηση με τις ενέργειες που έκανε ο Πρόεδρος μας Αρτέμης Σώρρας με δικές του εγγυήσεις και φέροντας κεφάλαια για να είναι σήμερα έτοιμα... τα τεράστια κεφάλαια από τα παγκόσμια ταμεία, ένα ποσό 2,3 τρισεκατομμυρίων ευρώ αυτό συνδέεται άμεσα με τα έργα... Φανταστείτε ένα τεράστιο εργοτάξιο στην Ελλάδα...όπου όλα αυτά τα χρήματα είναι για να υπάρξει αυτή η ανοικοδόμηση όλης της Ελλάδας με τρόπο ο οποίος θα σέβεται το περιβάλλον, θα έχει τον άνθρωπο ως μέτρο, το πρέπει να ζει ο άνθρωπος και όχι όπως ζει σήμερα, είτε στις μεγάλες, είτε στις μικρότερες πόλεις, μέσα σε κλουβιά...Να υπάρχει ένας ξεκάθαρος σχεδιασμός ώστε να μην νιώθουμε ανασφαλείς και μέσα στον φόβο ... η Ελλάδα να ξαναβρεί και να φέρει πάλι το μεγαλείο... αυτό το μεγαλείο που υπήρχε πάντα και πλέον το έχουν καταστρέψει, καταφέρνοντας να διώξουν τον άνθρωπο από το περιβάλλον του...εδώ μιλάμε για ριζική αλλαγή..."

Μια ριζική αλλαγή που θα ανατρέψει όλο αυτό το σκοτεινό και ανάποδο κόσμο που μας επέβαλαν να ζούμε... και να τον φέρει ακριβώς στην σωστή του θέση, με κέντρο τον ίδιο τον Άνθρωπο... Είναι η ώρα να δούμε όλες τις επιλογές μας και να μην πέσουμε θύματα της άθλιας κομματικής προπαγάνδας που θέλουν να "επιλέγουμε" το κακό... από το χειρότερο.
Δείτε επίσης: Δασικοί χάρτες και η εξαφάνιση κρίσιμων κτηνοτροφικών εκτάσεων

Ο ”ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ” ΗΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ιδιοκτήτες ακινήτων σε ... ομηρία!


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πόσα δίνουμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη;

  Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΓΚΑ ΣΤΟ Α...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad